Tuinverlichting

Tuin ledverlichting

Hoogwaardige luxe tuinverlichting

Onze tuin ledverlichting is speciaal ontworpen om uw buitenruimte een luxueuze uitstraling te geven en uw avonden in de tuin te verrijken. Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor uw tuinpad of een sfeervolle toevoeging voor uw terras, bij ons vindt u het allemaal. Onze luxe tuinverlichting is niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit.

Xtreamled hoort graag uw wensen aan, denkt met u mee en adviseert over de juiste toepasbaarheid van de led-verlichting. 

Grote diversiteit voor een complete tuin

Soorten tuinverlichting

Xtreamled biedt alle soorten buitenverlichting armatuur en spots om uw tuin compleet te maken.  

Betrouwbare verlichting in uw tuin

Luxe tuinen

Bij Xtreamled staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze armaturen worden van hoogwaardige materialen gefabriceerd. Deze kwaliteit staat gelijk aan de armaturen die wij leveren aan de maritieme wereld voor luxe jachten. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit waar u naar op zoek bent voor uw luxe tuin.

Buitenverlichting luxe

Buitenverlichting armatuur

Bent u op zoek naar de perfecte buitenverlichting armatuur? Bij ons vindt u een grote diversiteit aan armaturen voor buiten. Onze hoogwaardige armaturen zijn ontworpen om uw buitenruimte of binnentuin te verlichten met een helder, natuurlijk licht dat zowel veiligheid als sfeer biedt. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of iets meer traditioneels, we hebben een grote selectie van armaturen om uit te kiezen.

Onze armaturen zijn duurzaam, energiezuinig en worden geleverd met uitstekende garanties. Bovendien komen wij deze graag voor u installeren.

Bekijk het assortiment op Xtreamled.com en laat ons u helpen om uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen!

 

Grondverlichting tuin en grondspots

Grondlampen tuin

Upgrade uw buitenruimte naar een oase van luxe en comfort met luxe led grondlampen voor tuinen. Met hun subtiele en warme gloed zullen deze verlichtingsarmaturen uw tuinpaden, bloembedden en bomen prachtig accentueren. De grondspot armaturen van Xtreamled zijn energiezuinig, duurzaam en worden geleverd met uitstekende garanties.

U heeft keuze uit een breed assortiment aan moderne en traditionele ontwerpen waarmee u een luxe tuin creëert. 

Bekijk de verschillende grondlampen in onze catalogus.