Jachtverlichting led

Sunrays Yacht
Sunrays Yacht

Jachtverlichting

Waterdichte led verlichting Jacht

 • Xtreamled.com biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige led verlichting die speciaal is ontworpen voor boten, watersporten, luxe jachten en andere vaartuigen. Onze waterdichte led verlichting is ontworpen om uw zichtbaarheid en veiligheid op het water en op uw jacht te verbeteren, zonder concessies te doen aan de prestaties of de duurzaamheid.

Wij bieden onze led verlichting in verschillende armaturen aan. Bij Xtreamled vindt u onder andere zwembad- en jacuzzi verlichting, dek-, traptreden-, sfeer- en accentverlichting. 

Wij komen de led verlichting op uw jacht monteren zodat u er geen omkijken naar heeft.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met de waterdichte LED-verlichting van Xtreamled.com.

Sustainable and weather proof high quality lighting

Maritiem lampen

Jacht verlichting

Als eigenaar van een luxe jacht is het belangrijk om de veiligheid van uzelf en uw gasten op de eerste plaats te zetten. Een goede verlichting is daarom essentieel op uw jacht. Hier zijn een aantal redenen waarom:

 1. Veiligheid op het water
  Goede verlichting zorgt ervoor dat u en uw gasten veilig zijn op het water. Het biedt verlichting bij het aanmeren en navigeren door het water in het donker.

 2. Sfeer en ambiance
  Verlichting kan ook bijdragen aan de sfeer en ambiance aan boord. Met de juiste verlichting kunt u de juiste sfeer creëren en uw jacht een luxe uitstraling geven.

 3. Functionaliteit
  Verlichting heeft niet alleen een esthetische functie, maar ook een praktische functie. Denk bijvoorbeeld aan verlichting in het jachtinterieur, zoals de slaapkamers, keuken en badkamers. Goede verlichting zorgt ervoor dat u deze ruimtes op een veilige en efficiënte manier kunt gebruiken.

 4. Wetgeving
  Bepaalde verlichting is wettelijk verplicht op jachten, zoals navigatieverlichting. Het niet hebben van de juiste verlichting kan leiden tot boetes en zelfs het verlies van uw vaarvergunning.

Kortom, goede verlichting is essentieel op een luxe jacht. Het draagt bij aan de veiligheid, sfeer, ambiance en functionaliteit aan boord. Kies daarom voor hoogwaardige verlichting van Xtreamled.com en geniet van een veilige en luxe vaartocht.

Maritiem lampen | Jacht lampen | Waterdicht | led